Csütörtök, 2019-10-17, 1:46 PM

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS
Anime Manga Fan

Idézetek

"Amikor 16 éves vagy, mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit, akit különlegesnek hiszel, de hamar 18 leszel, és már túl is vagy az első csalódáson. Mire betöltöd a 19-et, megtalálod azt, akit mindig is kerestél, de az érzések gyorsan változnak, és 20 évesen újra kezdenél mindent. De legbelül tudod, hogy valaki csak rád vár."

"Mindig azt hittem, hogy muszáj megküzdeni az élet hullámaival, legyenek bármekkorák is. De talán mégsem olyan nagy őrültség sodródni velük, amíg előrevisznek."

"Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!"

"Holnap, lehet, sírni fogok, de holnapután, lehet, mosolyogni. Ez elég. Ilyen az élet. Ha nem vesztem el a reményt, a holnap jönni fog. A holnap jönni fog, ha nem veszted el a reményt... ezt Nanától tanultam. De az esős napok még mindig nedvesítik az arcom könnycseppekkel, most is"

"A magunk sorsának csak mi lehetünk a kovácsai, én legalábbis így hittem. De közben rá kellett jönnöm, hogy ehhez nem mindenkinek lehet elég ereje."

"A 100 jenes boltban, még mindig árulnak olyan epres poharakat, de ha eszembe jutott, hogy ez a 2 pohár, olyan sokat jelentett Hachinak, hogy nem vett belőle tartalékot,a seb a bal arcomon, amelyről fogalmam sem volt, hogy szereztem, elkezdett kegyetlenül fájni."

"A Trapnest egy csapda kellős közepét jelenti, amely ha elkapott nem menekülhetsz. Ezt a nevet, csak az találhatta ki, aki maga is képes lehet erre."

"Ha a Blast nem lesz sikeres, ezek az emberek eszementek"

"Jól van... Ha kimondod hogy szeretsz lefekszem veled! -Hogy szeretlek? Ezt éreztetni kell nem kimondani!"

"De ha jobban belegondolunk, a veszekedés valójában csak egy harc az emberek egója között, hisz az emberek még akkor sem értik meg egymást, amikor az igazságot mondják el egymásnak. Valószínűleg lehetetlen úgy élni, hogy ne bántsanak meg minket, de ha elég elszántak vagyunk, akkor talán sikerül úgy élni az életünket, hogy közben senkinek nem okozunk fájdalmat."

„Bárcsak még mindig Hachi járna az eszébe, még mindig azt akarom, hogy csak Őt szeresse. De nem szeretnék továbbra is ilyen önzőnek tűnni. Isten! Buddha! Ördög! Kérlek hozzátok újra össze, Nobut és Hachit”

„Ne haragudj, hogy ezt mondom, de még mindig jó érzés veled beszélgetni. Örülök, hogy újra találkoztunk, de többé nem fogunk.”

„- Na, akkor menj.

- Előbb menj te. Hol találkoztok?

- Az titok. De ráérek még, szóval még barangolok kicsit addig.

- Barangolsz? Azt mindig is szeretted. Pedig folyton eltévedtél.

- Mostanában nem szoktam. Na! Indulj.

- Akkor vigyázz magadra. Erőt, Egészséget!”

„Tudod Hachi, azt mondják, ha elveszítesz valakit, rájössz, mennyire is volt fontos számodra. De igazán csak akkor érted meg, ha még egyszer a szemébe nézel. Ha most újra találkoznék mind nyitótokkal, megint rátok kéne támaszkodnom. Annyira félek, még csak meg se merek mozdulni.”

 
Honlap-menü
Mini-chat
500
Statisztika
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Keresés
    Copyright MyCorp © 2019