Csütörtök, 2019-10-17, 2:45 PM

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS
Anime Manga Fan

Szereplők

Ayumu Narumi

Nagyon okos, jó logiájú 14 éves középiskolás fiú. Jól zongorázik, de nem játszik, mert nem akar a bátyja árnyékában élni, ez az élet más területein is igaz.

A bátyja feleségével Madokával él eggyütt. És mindig ő főz ^^ Hozzáteszem nagyon jól ^^

 

 

 

Hiyono Yuizaki

Ő egy nagyon kedves lány. 15-16 éves lány. Segít Ayumunak. Ő az iskolaújság főszerkesztője. Szinte mindent ki tud nyomozni, meg tud találni valakit. Ha infó kell valakriről, valamiről ő biztos tud segíteni. Sokszor kockáztatja az életét Narumiért, pontosabban hogy kimutassa mennyire hisz benne és a képességeiben(mert Narumi egyáltalán nem hisz magában)

Eyes Rutherford

A Végzet gyermekei közé tartozik, sőt ő a vezetőjük. 17 éves. Kitűnő zongorista és elég híres is. Nem hátrál meg egykönnyen. Kyotakának azt az ígéretet tette, hogy nem öli meg Ayumut. Eléggé zárkozott.

 

 

 

Kousuke Asazuki

Szintén a Végzet gyermekei közé tartozik. 16-17 éves. Szűlei kiskorában meghaltak. Kártyajátékokat szereti (profi is benne). Ayumval is "megmérkőznek" (úgye mondanom se kell,hogy elég kockázatos volt), de veszített. Nem szeret veszíteni(monjuk ki igen?)

Rio Takeuchi

Ő is tagja a Végzet gyermekeinek. Bár egy aranyos kislánynak tűnik, egyáltalán nem az. Nagyon veszélyes. Ayumu iskolájában már megölt egy tanárt, eígy hidegvérrel meg tud ölni bárkit. Bombaszakértő.

 

 

 

Ryoko Takamachi

Szintén(XD) egy a Végzet gyermeki közül.

Ő az iskola legjobb futója. Próbálja magát távolt tartani a Végzet gyermekeitől, de mégis belerángatják. Nem képes gyilkolni. Kousuke-val régóta ismerik egymást és mindent megtennének(megtesznek) egymásért.

Kanone Hilbert

Egy a Végzet gyermekei közül.. Régi barátok Eyes-al.

 

 

 

 

 

 

 

Madoka Narumi

Narumi (am mindig mást írok, egyszer Ayumut máskor Narumit) bátyjának a felesége. Madoka neveli Narumit, mióta eltűnt Kyotaka. Nyomozó. Ő is elég zárkozott, sose mutatja ki az érzéseit Naruminak és ő se neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyotaka Narumi

Ő Ayumu testvére. Madoka férje, aki elhagyta őket. Nagyszerűen zongorázik. Rejtélyes figura...

 

 

 

 

 

 

 
Honlap-menü
Mini-chat
500
Statisztika
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Keresés
    Copyright MyCorp © 2019