Csütörtök, 2019-10-17, 2:46 PM

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS
Anime Manga Fan

Naruto

 

Majd hozok egy jobb képet. Ezen sokan nincsenek rajta pl.Shikamaru, Ino, Choji, Temari, Tenten, Neji stb.

Történet(sztem jó lett, csak fura...én írtam..mint a többit...de ezt más stílusban :D):

      Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy ország amit Tűz országanak hívtak. Az emberek közül sokan nindzsák voltak, nos azért...mert ez egy ilyen a világ és kész^^. De nemcsak ez az egy ország volt, mégis a legerősebbek a Tűz, Villám, Sziklák, Víz, Szél országa ezeknek az összefoglaló neve az öt nagy shinobi nemzet. A kisebb nemzetek nevei:(Ha rákkatinytasz akkor többet is megtudhatsz róluk. Én csak felsorolom őket.) Eső, hó, Hold, Medvék, Rizsföldek, Vízesés, Hullámok földje. Vezetőjüket kage-nek hívják. Páldául a tűz országban: Hokage.

Történetünk középpontjában egy falu áll:Avarrejtek, ez a Tűz országában van. Egyszer ezt a falut megtámadta a 9 farkú rókadémon, aki egy bijuu(lejjeb infók). Ez pontosan 12 éve volt. Ez a 'lény' nagyon erős volt, és a támadásakor a 4. hokage volt a vezető. Ő a saját élete feláldozásával meg tudta állítani a szörnyeteget, csakhogy (meghalt és +) a saját fiába kellett zárnia a démont. A fiút Naruto Uzumaki-nak hívták és még mindig ígyis hívják xD. Az apja azt szerette volna ha hősként kezelik, de nem ez történt. Sőt kiközösítették, úgy bántak vele mintha ő maga lenne a démon. De nem beszélhettek a történtekről mert a 3. hokage megtiltotta(aki a 4. után volt) de mivel a felnöttek féltek tőle, nem merték a gyerekeiket a közelébe engedni. Ezt megérezték a gyerekek ezért ők se barátkoztak vele. Ez egy nagyon szomorú történet eddig, hisz 12(!) éven keresztül egy barátja se volt. És nem volt családja. Úgy nőtt fel hogy egyedül volt. Majd lett egy barátja: a sensei-e(vezetője, mestere), Iruka sensei akinek hiába pusztította el egész családját a 9 farkú róka még ennek ellenére is meglátta Narutóban a jóságót, kitartást, és nem keverte össze őt és démont, mint már sokan mások. Még megis mentette az életét. Sajnálom, de ezt a történetet most nem mondom el. De nemcsak ő volt az aki szerette narutot. A 3. hokage is szerette. Ő nagyon jóságos ember volt^^Nemcsak ez az egy dolog bizonyítja. Sok más is.

Mivel Narutot kiközösítették, ezért csínytevésekkel próbálta felhivni magára a figyelmet. Majd miután átment a vizsgán, na pl. ez is érdekes sztori, geninné vált. Itt 2 ember volt a csapattársa, őket egy jounin vezezette(vezeti). Névszerint a csapattársak:Sakura Haruna, egy kedves lány. Naruto szerelmes belé, de Sakura ki nem álhatja. A másik Sasuke Uchiha, akinek -Narutohoz hasonlóan- szomorú gyerekkora volt. A bátyja kiírtotta a saját klánját, csak Sasukét hagyta életben. A vezetőt Kakashi Hatakénak hívták. Egy jounin. Állandóan van rajta egy kendő, ami a fél arcát eltakarja. Sarringanja van, ami csak az Uchiha klánban található. Ez az úgynevezett Kekkei genkai, ami minden törzsben, klánban megvan. De mindegyiknek más.

Sok-sok kalandon mennek keresztül. Ezek elég viccesek xD

Naruto sok dolgon keresztül megy, jón és rosszan egyaránt. De ezt csak akkor tudod meg, ha megnézed/elolvasod ezt a remek animét/mangát!


 

Shippuuden:

3 évvel késöbb járunk. Sasuke elhagyta a falut. Naruto eddig Jirayával edzett, most tért vissza a faluba. Mindenki chunin ill. jounin lett, kivéve őt. Garra Kazegake. Naruto és Sakura célja visszahozni Sasukét(Narutonak még mindig a Hokagévé válás is).

 


Ajánló:

Ez egy nagyon híres anime-manga. Ebböl látszik hogy ez egy jó sztori. Az anime/manga ami mindkettő megtalálható Magyarországon, az anime (asszem, ez nem tuti) DVD-én, de az Animax műsorán is megtalálható. A mangát M.o-n is árulják :)

Ez egy vicces, jókedélyű történet, de megláthatjuk benne a mélységet-elég komoly mondanivalója van. Én nagy szeretettel ajánlóm mindenkinek!

 
Honlap-menü
Mini-chat
500
Statisztika
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Keresés
    Copyright MyCorp © 2019