Csütörtök, 2019-10-17, 1:43 PM

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS
Anime Manga Fan

Szereplők

Sora Naegino:

Ő a sorozat főszereplője. Soha nem adja fel. Mindig vidám és kedves. 16 éves, szülinapja december 11.-én van és 160 cm-es, csillagegye Nyilas. Japánban született.

Álma:Olyan Kaleido star lenni, hogy az út során senkit se taposs el, ÉS Olyan Kaleido színpadon ahol nincsenek csaták.           

 

 

 

 

Layla Hamilton:

Ő egy nagyon tehetséges, kecses fiatal(18 éves és 173 cm-es) lány. Az apja azt szerette volna, ha színésznőnek ment volna, de Layla az artistaságot választotta. Layla az első pillanatban még utálta Sorát, de meglátta benne az elszántságot és megkedvelte. Aug. 15.-én született az U.S.A.-ban, csillagjegye Oroszlán.

Álma: Elöször az volt hogy Kaleido sztár legyen, de egy nagyon súlyos válltörés miatt ez már nem válhatott valóra (ez amúgy a legendás ugrás közben történt, mert nagyon fárasztó volt a felkészülés is, és az ugrás is nagyon nehéz).Utána Sora lett az álma ;-)

Leon Oswald:

Ő nem az elejétől fogva szerepel a sorozatban,csak késöbb tűnik fel, de akkor elég fontos szerepe lesz. Nagyon tehetséges és hüvős 19-20 éves,kb.190 cm-es srác. Nagyon komoly és magabiztos. Később megtudjuk, hogy azért mert elvesztette a húgát(amiben közrejátszott Yuri is). Azt a személyt keresi aki méltó rá hogy a partnere legyen, akivel elő tudja adni az angyok táncát, mert megígérte Sophie-nak(húgának). Halálistenként is nevezzik, mert aki szerinte nem méltó rá hogy a társa legyen annak kegyetlenül derékba töri a karrierjét. Amikor Sorával előadták az angyalok táncát rájön a húga álmára. És végre boldog lesz, megtalálja a békéjét. Franciaországban született, és a csillagjegye Skorpió.

Álma: El akarja engedni a múltat, és az angyalok tácával ez sikerül is neki.

May Wong:

Ő se az anime elejétől szerepel. Layla a példaképe és azért jött a kaleido színpadhoz,hogy találkozzon és felépjen vele. De Layla többet nem lép fel(a válltörés miatt)és ezért kicsit Sorát hibáztatja. Nagyon jól tud jégkorcsojázni. Kínában született és bika a csillagjegye. 16 éves. Kezdetben nagyon ellenséges, de ez megváltozik. Sok öccse van.

 

 

Mia Guillem:

Egy nagyon vidám, kedves és energikus 16 éves lány. Júl.20-án született és a csillagjegye Skorpió. Sora egyik legjobb barátja, a másik Anna. 162 cm-es. Hollandiában született. Ő is artista, de inkább írni és rendezni szeret. És van is hozzá tehetsége.

 

 

Anna Heart

Ő is Sora legjobb barátja. Humorista akar lenni, apja s az volt :) Álma az,hogy a Kaleido színpad bóhoca legyen :D. Kedves, humoros lány. Idegesíti ha másokon, nem pedig rajta nevetnek.

 

 

 

 

 

Ken Robins

Egy nagyon jó barátja Sora-nak (bár Ken többet érez Sora iránt, viszont Sora szerelme a színpad). Az álma az volt,hogy artista legyen,de sajnos túl gyenge hozzá a szíve.

 

 

 

 

 

 

 

Többiek hamarosan

 
Honlap-menü
Mini-chat
500
Statisztika
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Keresés
    Copyright MyCorp © 2019